Ehdot

Avaamalla Visun Katsastus Oy Wold Wide Web -sivut sitoudut noudattamaan näitä käyttöehtoja. Sivujen käyttö ei ole sallittua, mikäli et hyväksy näitä käyttöehtoja.

Visun Katsastus Oy World Wide Web -sivut sisältävät tekijänoikeudellisesti suojattua aineistoa © Visun Katsastus Oy. Kaikki oikeudet, joita ei nimenomaisesti myönnetä näissä käyttöehdoissa, pidätetään. Sivujen sisällön tai sen osan kopioiminen, siirtäminen, jakelu tai tallentaminen missä muodossa tahansa on kiellettyä ilman Visun Katsastus Oy etukäteistä kirjallista suostumusta, näissä käyttöehdoissa mainittuja poikkeuksia lukuunottamatta. Visun Katsastus Oy World Wide Web -sivuja saa katsella ja tarkastella tietokoneella (tai vastaavalla laitteella) sekä tulostaa osia niistä käyttäjän omaa, henkilökohtaista käyttöä varten. Sivujen sisällön osittainenkin jakeleminen on kiellettyä ilman Visun Katsastus Oy erillistä kirjallista suostumusta. Visun Katsastus Oy World Wide Web-sivujen sisältämiin yksittäisiin asiakirjoihin voi liittyä erillisiä käyttöehtoja, jolloin näihin asiakirjoihin sovelletaan lisäksi tällaisia erityisiä ehtoja.

Sivujen ja niiden sisältämien tietojen käyttö yksityiseen, ei kaupalliseen tarkoitukseen on sallittua. Lehdistötiedotteiden ja muiden julkiseksi tarkoitettujen asiakirjojen käyttö julkiseen tiedonvälitykseen on sallittu sillä edellytyksellä, että tiedon lähde mainitaan sitä käytettäessä.

Visun Katsastus Oy World Wide Web -sivut ja niiden sisältö on Visun Katsastus Oy sivujen käyttäjille tarjoama palvelu. Visun Katsastus Oy World Wide Web -sivut toimitetaan ”sellaisena kuin ne ovat”. Visun Katsastus Oy ei takaa sitä, että sivuja voidaan käyttää keskeytyksettä tai virheettömästi. Visun Katsastus Oy pidättää itselleen oikeuden tehdä sivuille muutoksia tai rajoittaa niille pääsyä milloin tahansa.

Visun Katsastus Oy ei anna mitään takuuta sivujen saatavuudesta, virheettömyydestä, luotettavuudesta tai sisällöstä eikä sisällön soveltumisesta kaupankäynnin kohteeksi tai johonkin tiettyyn tarkoitukseen. esimerkkiyritys ei ole vastuussa mistään sivuilla tarjoamansa palvelun tai sen keskeytymisen aiheuttamista suorista, epäsuorista, satunnaisista, erityisistä tai välillisistä vahingoista, liikevoiton menetyksistä tai liiketoiminnan keskeytyksestä, vaikka tällaisen vahingon mahdollisuudesta olisi ilmoitettu Visun Katsastus Oy. Visun Katsastus Oy vastuu on enintään suomen lain pakottavien säännösten mukainen.

Visun Katsastus Oy Wold Wide Web -sivuilla voi olla linkkejä kolmansien osapuolien omistamille tai ylläpitämille sivuille. Siirtyessäsi tällaisille sivuille sinun on tutustuttava ja hyväksyttävä niiden mahdolliset käyttöehdot ennen käytön aloittamista. Siirtymällä linkitetyille sivuille hyväksyt myös, että sivut eivät ole Visun Katsastus Oy hallinnassa, eikä Visun Katsastus Oy ole mahdollisuuksia vaikuttaa niillä luodun tai julkaistun aineiston sisältöön. Visun Katsastus Oy ei ole vastuussa mistään kolmannen osapuolen sivujen sisältämästä aineistosta. Visun Katsastus Oy ulkopuolisen, kolmannen osapuolen linkin sisältyminen Visun Katsastus Oy sivuille ei myöskään viittaa siihen, että Visun Katsastus Oy millään lailla kannattaisi, mainostaisi tai promovoisi kyseisiä sivuja tai niillä mainittuja tuotteita tai palveluita.

Lähettämällä materiaalia jollekin palvelimistamme esimerkiksi sähköpostitse tai Visun Katsastus Oy World Wide Web -sivuston välityksellä hyväksyt ja vahvistat sen, että (a) lähettämäsi aineisto ei ole laitonta tai muuten julkaistavaksi kelpaamatonta; (b) ennen lähettämistä olet käyttänyt kohtuullisia varotoimia löytääksesi ja poistaaksesi aineiston mahdollisesti sisältämät virukset tai muut epäpuhtaat tai tuhoavat ominaisuudet; ja (c) aineisto on sinun omaasi tai sinulla on rajoitukseton oikeus antaa se Visun Katsastus Oy, ja että Visun Katsastus Oy voi julkaista aineiston maksutta ja/tai sisällyttää aineiston tai sen sisältämän osan omiin tuotteisiinsa ilman vastuu- tai maksuvelvollisuutta; ja (d) et esitä lähettämääsi aineistoon perustuvia vaateita Visun Katsastus Oy kohtaan ja sitoudut hyvittämään Visun Katsastus Oy kulut, jotka sille mahdollisesti syntyvät toimenpiteistä, joihin kolmas osapuoli ryhtyy lähettämäsi aineiston johdosta.

Visun Katsastus Oy ei tarkista sivujensa käyttäjien lähettämän aineiston sisältöä eikä ole siitä vastuussa. Visun Katsastus Oy voi harkintansa mukaan milloin tahansa poistaa käyttäjien lähettämän aineiston sivuiltaan.

Visun Katsastus Oy ja sen valmistamien tuotteiden nimet ovat Visun Katsastus Oy tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. Muut mainitut nimet voivat olla haltijoidensa suojattuja tunnuksia. Pääsyä sivuillemme ei voi epäsuorasti tai muuten tulkita minkään sivuilla esiintyvän merkin lisenssi- tai muun käyttöoikeuden myöntämiseksi ilman Visun Katsastus Oy tai kolmannen osapuolen etukäteistä kirjallista suostumusta.

Copyright © Visun Katsastus Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.