Palvelut

Määräaikaiskatsastus, pakokaasumittaus, auton korjaus.

Määräaikaiskatsastus

Määräaikaiskatsastus on määräajoin tehtävä tarkastus.

Pakokaasumittaus

Pakokaasumittaus tulee suorittaa bensiinikäyttöisille ajoneuvoille vuodesta 1978 lähtien ja dieselkäyttöisille ajoneuvoille vuodesta 1980 lähtien. OBD- mittaus tulee tehdä yleisesti ottaen vuodesta 2001 lähtien bensiinikäyttöisille ajoneuvoille. Pakokaasumittaustodistus on 3kk voimassa.

Jälkitarkastus

Mikäli ajoneuvossa havaitaan vika tai puute, joka johtaa katsastuksen hylkäykseen, tulee ajoneuvo esittää 1kk:n kuluessa jälkitarkastukseen. Mikäli jälkitarkastusaika on kulunut umpeen, joudutaan katsastus suorittamaan kokonaan uudestaan.

Kuntotarkastus

Kuntotarkastus on hyvä tapa selvittää ajoneuvon kunto esimerkiksi ennen myyntiä tai ostoa. Kuntotarkastus vastaa sisällöltään määräaikaiskatsastusta ja sisältää päästömittauksen.

Huoltopalvelut

Toimitilamme sijaitsee samassa kiinteistössä Visun Autohuollon kanssa. Visun Autohuollon parhainta osaamista ovat Volkswagen konsernin merkit Audi, Volkswagen, Seat ja Skoda.

Halutessasi autosi katsastus onnistuu samalla kertaa huollon tai korjauksen yhteydessä. Ole tällöin suoraan yhteydessä Visun Autohuoltoon, joka hoitaa autosi katsastuksen huollon tai korjauksen yhteydessä. Mikäli tulet ainoastaan katsastukseen, ole yhteydessä suoraan Visun Katsastukseen. Autohuoltopalvelut ja katsastuspalvelut eivät ole sidoksissa toisiinsa, halutessasi voit käyttää vain toista tai molempia palveluita.

Kiinnostuitko?