Palvelut

Määräaikaiskatsastus, pakokaasumittaus, kuntotarkastus

Määräaikaiskatsastus

Määräaikaiskatsastus on määräajoin tehtävä tarkastus henkilö- ja pakettiautoille sekä peräkärryile.
 

50 €

Päästömittaus

Päästömittaus tulee tehdä bensiinikäyttöisille autoille-78 lähtien ja dieselkäyttöisille vuodesta -80 lähtien. Päästömittaustavoissa on eroja riippuen vuosimallista ja käyttövoimasta. Lisätietoa tarvittaessa katsastusasemalta. Katsastuksessa käy myös Traficomin hyväksymän mittaajan suorittama päästömittaustodistus. Päästömittaustodistus on 3kk voimassa ja sen on oltava sisällöltään Traficomin vaatimusten mukainen.
 

20 €

Jälkitarkastus

Mikäli ajoneuvossa havaitaan vika tai puute, joka johtaa katsastuksen hylkäykseen, tulee ajoneuvo esittää 1kk:n kuluessa jälkitarkastukseen. Mikäli jälkitarkastusaika on kulunut umpeen, joudutaan katsastus suorittamaan kokonaan uudestaan..
 

15 €

Jälkitarkastus (muualla aloitettu)

Mikäli ajoneuvossa havaitaan vika tai puute, joka johtaa katsastuksen hylkäykseen, tulee ajoneuvo esittää 1kk:n kuluessa jälkitarkastukseen. Mikäli jälkitarkastusaika on kulunut umpeen, joudutaan katsastus suorittamaan kokonaan uudestaan.
 

20,00 €

Kuntotarkastus

Kuntotarkastus on hyvä tapa selvittää ajoneuvon kunto esimerkiksi ennen myyntiä tai ostoa. Kuntotarkastus vain henkilö- ja pakettiautoille. Kuntotarkastus vastaa sisällöltään määräaikaiskatsastusta ja sisältää päästömittauksen.
 

70 €

Varaa palveluaika verkossa tai soita 0504331550